Services

Helhetsleverantör 
Som helhetsleverantör av merchandise till artister, vid festivaler och arrangemang med skräddarsydda koncept, kan SCM erbjuda alltifrån design och framtagande av merchandise-produkter till logistiken, marknadsföringen och försäljningen av merchandise på turnéer, via butik och via webbshopar.

Från klubbspelningar till stora turnéer
Uppdragen varierar och anpassas utifrån våra kunders behov. Vi kan ta fram enbart t-shirt med bra kvalitet till klubbspelningar och specialbeställningar på profilkläder för olika turnésällskap. Vi har också lång erfarenhet av stora evenemang och sköter försäljningen av merchandiseprodukter på ett fullsatt Ullevi eller Globen med tiotusentals personer i publiken.

Vi har arbetat med mycket speciella projekt som att ta fram, marknadsföra och sälja viner och drycker för ett par av rockvärldens hårdaste band Motörhead och Slayer. SCM är dessutom officiell leverantör och tar fram alla merchandise-produkter för såväl Melodifestivalen som Swedish Horse Show.

Kvalitetsleverantörer
Vi fokuserar på att erbjuda optimal service till våra partners och säkerställer kvaliteten i slutprodukten till konsumenterna. Vi har samarbeten med etablerade, miljöcertifierade och kvalitetsinriktade tryckerier och leverantörer av textiler samt souvenirartiklar.

 

 

Idag har vi försäljningsrättigheterna för bland annat dessa artister och arrangemang:

Kent
Lars Winnerbäck
Ulf Lundell
Roxette
Tomas Ledin
Gyllene tider
Per Gessle
Peter Jöback
Marie Fredriksson
Melissa Horn
Wilmer X
Mustasch
Motörhead
Slayer
Magnus Uggla
Melodifestivalen
Way Out West
Metaltown
Stockholm Music and Arts
Popaganda